Benvolguts,

Benvolguts,

Us donem la benvinguda al nou espai blog-web de Cycnus Serveis.
jon-tyson-8MMtYM_3xMY-unsplash

Benvolguts,

Us donem la benvinguda al nou blog-web de Cycnus Serveis. Es tracta d’un blog dirigit als nostres clients, professionals i interessats en els temes que ens abasten, i en especial volem destacar el treball multidisciplinari i col·laboratiu que tenen tots els nostres programes.

Els nostres programes sostenibles, són enfocats cap a la gestió de tots els recursos de manera que es satisfacin totes les necessitats econòmiques, socials i ètiques.

Cycnus Serveis

Davant d’una oferta tan diversa en els serveis culturals, de lleure i esportius, es planteja el dilema de la qualitat educativa de les propostes existents. Les famílies actuals, però, són conscients de la funció educativa que realitzen moltes entitats que ofereixen diverses activitats en el temps lliure, encara que cal admetre que una part d’aquestes famílies el primer que valora és la funció de “custòdia” que li suposen aquests serveis.

Els serveis i programes que desenvolupa Cycnus Serveis en els diferents marcs arriba a la majoria de la població i, per tant, els valors i els projectes d’aquests serveis estan pensats i executats explícitament per fer una tasca de formació i promoció.

Cycnus Serveis és el valor afegit a les seves activitats i programes en tots els àmbits de la societat actual, ja que es transmeten des del pla vivencial, a través de les experiències. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Cycnus

Objectius intel·ligents

Durant aquests dies els nostres hàbits i rutines han canviat dràsticament. Una bona manera de passar aquests dies és establir una sèrie d’objectius, rutines i hàbits que ens ajudin a mantenir-nos serens, tranquils i en forma. Leer Más

Llegir més »