Activitats
extraescolars

Les activitats extraescolars potencien i estimulen nous aprenentatges que ajudaràn al desenvolupament integral de l’infant.

Cycnus Serveis oferiex un programa d’activitats extraescolars, que es desenvolupa conjuntament amb l’AMPA i el centre escolar, per estimular i potenciar aprenentatges i valors que ens proporcionen els diferents entorns.

 

Dinàmica de grup - Reforç positiu.
OBJECTIUS
  • Motivar a la participació dels alumnes despertant el seu interès i contribuint a la millora de les seves habilitats, talents i destreses.
  • Potenciar la relació interpersonal i intrapersonal i facilitar la seva integració.
  • Promoure l’activitat física i esport als nens i joves, així com hàbits de salut i higiene.
  • Afavorir la convivència.
  • Fomentar la transmissió de valors de l’empatia, cooperació i treball en equip principalment.
  • Afavorir l’esperit de superació personal, l’autodisciplina, el respecte als altres i la capacitat de treball.
  • Crear oportunitats per ampliar i millorar les relacions socials entre els alumnes dins d’un ambient sa, on es desenvolupin amb activitats que afavoreixen l’autonomia i autoestima dels alumnes.

Com ho fem?

1. Els infants i joves són els protagonistes de les activitats. Experiències vivencials que els permetran experimentar l’aventura d’aprendre, el descobriment, l’autoconeixement i el creixement d’un mateix.
2. Aprendre jugant basant-nos en una metodologia totalment lúdica, com a enllaç d’un marc de convivència ideal per treballar els valors i els hàbits educatius.
3. Professionals responsables i motivats, totalment qualificats, que combinen el coneixement, l’experiència i la motivació imprescindible per poder realitzar la feina amb plenes garanties. Responsables i amb capacitat de resposta davant de situacions imprevistes.

Escola esportiva
Activitats esportives de formació.
Lleure i escola
Tallers, música i teatre... activitats on l'expresió serà la protagonista.
Casals escolars
Programes de lleure i esportives per l'escola
Previous
Next

Gestió i Coordinació del programa extraescolar.

Oferim un programa complet d’activitats culturals, de lleure i esportives en la proximitat del centre escolar.

Cycnus Escola dona suport a les famílies, als centres i a totes les entitats de proximitat per a la conciliació dels horaris familiars i laborals, alhora que són un complement educatiu de qualitat per als infants.

Oferim classes setmanals en petits grups dins el programa extraescolar. Organitzem el reforç escolar, el prorgrama d’idiomes amb compatibilitat amb les altres activitats extraescolars per què creiem en una educació transversal, sempre segons les necessitats dels nostres alumnes.

contacta i creem el vostre programa

Programa extraescolar

Custom Image

Escola esportiva

Custom Image

Reforç Escolar

Custom Image

Languages Academy

Custom Image

Robòtica

Custom Image

Dansa & música

Custom Image

RecreArt

Custom Image

El músical

Projecte global.

Custom Image

Ciències

Escola d'estiu

Cycnus Escola ofereix la possibilitat de gestionar, coordinar i executar el casal d’estiu a l’escola centres de proximitat.

Oferim un programa complet d’activitats perquè els participants gaudeixin d’unes vacances amb els amics i els companys en la proximitat del centre escolar.

Gestionem els programes per setmanes.