Objectius intel·ligents

Durant aquests dies els nostres hàbits i rutines han canviat dràsticament.
Una bona manera de passar aquests dies és establir una sèrie d’objectius, rutines i hàbits que ens ajudin a mantenir-nos serens, tranquils i en forma.

Els hàbits són una eina que es formen a través de les nostres xarxes neuronals a mesura que aprenem alguna cosa i la consolidem en un comportament sense esforç a través de la repetició. 

Per aconseguir establir-los és necessari seguir una sèrie de rutines i processos que ens mantinguin enfocats en el dia a dia, mantenir les rutines amb els objectius que vulguem aconseguir. 

En anglès, SMART vol dir intel·ligent i és l’acrònim de:

  • S   ·  Específic.
  • M ·  Mesurable.
  • A   ·  Assolible.
  • R   · Realista.
  • T   · Temps.

La forma en què tinguem per establir els nostres objectius, i per tant, les nostres rutines poden ser la clau per aconseguir-los o frustrar-nos.

Aquests dies tenim totes les hores al davant, tot el temps del món i moltes coses que hem de fer, que volem fer o ens agradaria fer, però pot ser, que la immensitat del temps, la grandària de l’horitzó ens paralitzi i no assolim allò que ens proposem.


Sense caure en els estres, ni en la frustració, és important especificar els objectius, divideix i guanyaràs, petites tasques, assolibles en el temps.


Temporitzar les rutines, els hàbits diaris, els àpats, les tasques, els moments d’exercici i de lleure ens ajudarà a sentir-nos millor.


En aquest blog trobaràs rutines d’exercicis, jocs i consells d’alimentació per cuidar-te. És important que durant aquests dies siguem amables, tinguem paciència i sobretot, que ens cuidem.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Cycnus

Objectius intel·ligents

Durant aquests dies els nostres hàbits i rutines han canviat dràsticament. Una bona manera de passar aquests dies és establir una sèrie d’objectius, rutines i hàbits que ens ajudin a mantenir-nos serens, tranquils i en forma. Leer Más

Llegir més »