Sobre aquesta política de galetes

Aquesta Política de galetes explica què són les galetes i com les utilitzem. Hauríeu de llegir aquesta política per entendre què són les galetes, com les utilitzem, els tipus de galetes que utilitzem i la informació que recollim mitjançant galetes i com s’utilitza aquesta informació i com controlar les preferències de galetes.

Per obtenir més informació sobre com utilitzem, emmagatzemem i guardem les seves dades personals segures, consulteu la nostra Política de privadesa.

Què són les galetes?

Les galetes són fitxers de text petits que s’utilitzen per emmagatzemar petites dades. Les galetes s’emmagatzemen al vostre dispositiu quan es carrega el lloc web al vostre navegador. Aquestes galetes ens ajuden a fer que el lloc web funcioni correctament, a fer que el lloc web sigui més segur, a proporcionar una millor experiència als usuaris i a entendre el funcionament del lloc web i a analitzar què funciona i on necessita millorar.

Com utilitzem les galetes?

Com a la majoria dels serveis en línia, el nostre lloc web utilitza galetes de tercers i de galetes per a diversos propòsits. Les galetes de primera part són principalment necessàries perquè el lloc web funcioni de la manera correcta i no recopilen cap de les vostres dades identificables personalment.

Les galetes de tercers que s’utilitzen als nostres llocs web s’utilitzen principalment per comprendre el funcionament del lloc web, la manera d’interactuar amb el nostre lloc web, mantenir els nostres serveis segurs, proporcionar publicitat que sigui rellevant per a vostès i, en definitiva, oferir-vos una millora i una millora. Experiència d’usuari i ajudeu a accelerar les futures interaccions amb el nostre lloc web.

Quins tipus de galetes utilitzem?

Imprescindibles: algunes galetes són imprescindibles perquè pugueu experimentar tota la funcionalitat del nostre lloc. Ens permeten mantenir sessions d’usuaris i prevenir qualsevol amenaça de seguretat. No recopilen ni emmagatzemen cap informació personal. Per exemple, aquestes galetes us permeten iniciar sessió al vostre compte i afegir productes de manera segura a la cistella i la compra.

Estadístiques: Aquestes galetes emmagatzemen informació com el nombre de visitants del lloc web, el nombre de visitants únics, quines pàgines del lloc web han estat visites, l’origen de la visita, etc. Aquestes dades ens ajuden a comprendre i analitzar el funcionament del lloc web i on cal millorar.

Funcionals: són les galetes que ajuden a certes funcionalitats no essencials del nostre lloc web. Aquestes funcionalitats inclouen incrustar contingut com vídeos o compartir contingut al lloc web en plataformes de xarxes socials.

Com puc controlar les preferències de galetes?

Si decidiu canviar les vostres preferències més endavant mitjançant la sessió de navegació, podeu fer clic a la pestanya «Política de privadesa i galetes» de la pantalla. Es mostrarà de nou l’avís de consentiment que us permetrà canviar les vostres preferències o retirar-vos el consentiment completament.

A més d’això, diferents navegadors proporcionen diferents mètodes per bloquejar i eliminar les galetes utilitzades pels llocs web. Podeu canviar la configuració del vostre navegador per bloquejar / eliminar les galetes.

Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal del web

Cycnus Serveis bcn sl. garanteix el dret a la protecció de les dades personals que es faciliten a través d’aquesta aplicació en el termes establerts per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garanties digitals i pel Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals.

Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

La finalitat de la recollida de les seves dades és per poder atendre les seves sol·licituds d’informació, sense cedir les seves dades a tercers. Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la o eliminar-la tal com s’explica.

A cada pàgina que contingui formularis que recullin dades de caràcter personal, s’informarà, de manera expressa, de:

  • l’existència d’un tractament de dades de caràcter personal.
  • la identitat i les dades de contacte del responsable del tractament.
  • les dades de contacte del delegat de protecció de dades.
  • les finalitats del tractament a què es destinen les dades personals i la base jurídica del tractament.
  • l’existència del dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les dades personals relatives a la persona interessada, i la seva rectificació, supressió, oposició o la limitació del seu tractament.

Tanmateix, si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament sobre alguna de les vostres dades personals incloses , que no sigui un formulari, us podeu adreçar al departament que sigui responsable de la pàgina a la següent adreça electrònica: info@cycnusbcn.com.

Consulteu les adreces de contacte al web.