Rutina cardiovascular

Les rutines d’entrenament cardiovascular són els que augmenten el nostre ritme cardíac, incrementen la nostra resistència i milloren la nostra condició física.

Quan realitzem de forma sostinguda les nostre rutines d’entrenaments cardiovasculars, el cos es va acomodant, augmentem la resistència aeròbica i el nostre cos anirà canviant, principalment, sempre, sobre la freqüència d’activitat física, el grau d’intensitat i la duració de les nostres rutines.

Us presentem una rutina cardiovascular que podeu realitzar a casa, al jardí, al gimnàs o on us sentiu més còmodes. 

Cardio Workout

Aquesta rutina consta de 7 d’exercicis.

Si la nostra condició física és mitja-baixa haurem de realitzar més temps d’exercici però menys repeticions.

Recomanem:

  • 2-3 sèries de la rutina.
  • 1 min per exercici.
  • 30 seg de descans entre exercicis.
  • 3 min de descans entre sèries.

Si la nostra condició física és mitja-alta, pujem la intensitat.

Recomanem:

  • 4-5 sèries de la rutina.
  • 45 seg per exercici.
  • 10 seg de descans entre exercicis.
  • 1’30  de descans entre sèries. 
Reproducir vídeo

Hidratació

Quan practiquem esport el nostre cos regula la seva temperatura a partir de la suor, a temperatures més altes, el consum energètic augmenta, forçant el nostre a cos treballar més per refrigerar-lo.

Mantenir una bona hidratació és fonamental per aconseguir un rendiment òptim.

La hidratació no comença quan apareix la sensació de set, quan apareix aquesta sensació el nostre cos ja ha perdut entre 1,5L i 2L d’aigua i minerals, i per tant el nostre rendiment ja és pot veure afectat.

Una bona hidratació comença abans de fer esport, hem de començar amb el dipòsit ple.

Durant la pràctica de l’activitat física és important compensar la pèrdua de líquid i minerals bevent aigua en petites quantitats.

Després de realitzar l’entrenament és igual d’important hidratar-se, ja que hem de recuperar tots els minerals i aigua consumits durant l’activitat física.

És recomanable beure 1,5% més del total perdut, i això ho sabrem identificar mitjançant bàscula i gramatge, pre i post entrenament.

Les begudes isotòniques ajuden a reposar tots els minerals (Magnesi, Sodi, Potassi… ) que el nostre cos consumeix durant l’activitat física i ens ajudarà a millorar el rendiment durant l’activitat física, però una ingesta per sobre del consum calòric pot produir els efectes contraris.

Añade aquí tu texto de cabecera

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
david sánchez

david sánchez

Preparador físic

Cycnus

Objectius intel·ligents

Durant aquests dies els nostres hàbits i rutines han canviat dràsticament. Una bona manera de passar aquests dies és establir una sèrie d’objectius, rutines i hàbits que ens ajudin a mantenir-nos serens, tranquils i en forma. Leer Más

Llegir més »